Krečenje


Zašto nam je potrebno osvežavanje prostora?

krecenje

Naši domovi i kancelarije odražavaju naše živote – to su mesta na kojima provodimo mnogo vremena.

Oni moraju da budu čisti kako bi naš kvalitet života i život ljudi koji rade ili žive sa nama bili udobni. Zato je od suštinskog značaja da domovi i kancelarije budu dobro ofarbani i uređeni.

Angažovanje dobre firme za krečenje i moleraj je neophodno ako želite da dobro obavite posao. Možete verovati DekorativoM timu. Nudimo najbolji kvalitet farbanja i krečenja.

Kontaktirajte nas danas da razgovaramo o vašoj ideji. Naši moleri su uvek spremni da vašem domu i kancelariji daju notu više klase. Pozovite nas sada na 062 870 52 10

 
 

Usluge koje nudimo

Razumemo da se trudite za svoj novac, zato naše usluge činimo veoma pristupačnim i nudimo najkvalitetniji rezultat za svaki potrošeni dinar. Uredite vaš dom najbolje što možete, a mi smo tu da realizujemo sve vaše ideje. Štaviše, vi ste nam najbitniji.

Pružamo sledeće usluge:

  • -Moleraj
  • -Tehnike dekoracije zidova
  • -Tapeti lepljenje
  • -Folije lepljenje
  • -Laminat
  • -Izolacijei izolacije
  • -Farbanje
  • -Gipsani radovi

Koje vrste boja za krečenje postoje?

Važno je da znamo da postoje tri vrste boja za farbanje (krečenje) zidova i plafona to su poludisperzija, disperzija i akrilna boja. I to su:

Poludisperzija nije periva i uglavnom je grublje strukture, to jest, na njoj se vide granule.

Disperzija je periva boja. Finije je strukture i ima bolju pigmentaciju od poludisperzije, a samim tim i bolju pokrivenost od poludisperzije. 

Akrilne boje su visoko kvalitetne boje, jednako važno je znati da su perive. Veoma fine teksture i nanose se u tankom sloju pošto imaju veliku moć pokrivanja. Za njih je potrebna posebna priprema, i to gletovanje dva do tri puta.


CENOVNIK usluga krečenja pogledaj OVDE

Pozovite ili pišite da se dogovorimo.

Telefon: 062 870 52 10

E-mail: dekorativo.m@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama: FACEBOOK i INSTAGRAM

Categories: