O nama


DekorativoM je firma koja se bavi molersko farbarskim i završnim radovima u gradjevinarstvu.

Stručan tim će ispuniti svaku vašu želju, realizujemo vaše ideje.

  • Moleraj-bojenje zidova
  • Dekorativne tehnike
  • Tapeti-folije
  • Laminat
  • Izolacije
  • Fasade
  • Gipsani radovi

Kako smo počeli?

Počeli smo sa malim; farbanje i moleraj privatnih stanova i kuća ljudi pre nego što se posle nekog vremena upustili u pravu profesionalnu delatnost.

Naše godine rada na domaćem, a i inostranom terenu su nas zaista naučile mnogo stvari do kojih su kupci obično vodili računa, od kojih su neke: urednost, pouzdanost, razumna cena, lepota i naravno savršena završna obrada. Verujte nam da ćemo se koncentrisati na to i želeli bismo da verujemo da smo dobri u tome.

Nekoliko godina kasnije naše poslovanje je poraslo zbog potražnje, tako da smo morali da proširimo opseg naših usluga. Sada smo specijalozovani za sve vrste završnih gradjevinskih radova.


Šta je za nas naš posao?

Krečenje i molersko farbarske usluge oduvek su bili naša strast. Kada smo prvi put počeli, a to je bilo pre dvadesetak godina, odvojili smo vreme da proučimo osnove krečenja i farbanja pre nego što smo krenuli sa punim radnim vremenom. Stekli smo iskustvo u raznim dekorativnim tehnikama dekoracije zidova, gipsarskim radovima kao što su spušteni plafoni, police.

Rast našeg osoblja je srazmeran širenju poslovanja. U DekorativoM, nastojimo da održimo naše kvalitetne usluge i lojalnost prema kupcima, znajući da je to ključ za obostarno zadovoljstvo.

Molimo da nam date priliku da pokažemo našu stručnost u moleraju i farbanju tako što ćete nas angažovati.

Možete čak dobiti besplatnu ponudu i procenu od nas. Jednostavno je, samo pozovite ili pišite na e-mail.

Kontaktirajte nas danas OVDE

Pratite nas na društvenim mrežama: FACEBOOK i INSTAGRAM