Laminat


Šta je laminat?

 Laminat je moderna i elegantna podna obloga koja ima mnoge prednosti kao i veliki broj dekorativnih mogućnosti. Zbog toga se sve češće upotrebljava u opremanju kako stambenih, tako i poslovnih prostora, ugostiteljskih objekata, škola, sportskih dvorana i sl.

Laminat je otporan na udarce, svetlost, ogrebotine, umerenu vlagu, habanje, na skoro sve hemikalije koje se pojavljuju u domaćinstvu. Lako se održava. Redovno čišćenje najbolje je obavljati uz pomoć usisavača, krpe. Vlažna krpa je dobro sredstvo za čišćenje laminata, ali pranje nije preporučljivo, jer voda može da prodre između spojeva. Pa ako se nešto prospe po podu od laminata, tu tečnost treba pokupiti suvom krpom. Vosak ili sredstva za poliranje treba izbegavati. Izbegavajte takođe čišćenje vodenom parom jer može nepovoljno uticati na lepljeni laminat. 

Laminat je podna obloga koja se sastoji od mešavine različitih materijala, 80-90% od ukupnog sastava čini drvo.


Ako su vam potrebni majstori za postavljanje laminata na koje se možete osloniti, koji obavljaju kvalitetan posao, slobodno kontaktirajte DekorativoM.

Mi smo firma za za završne gradjevinske poslove sedištem u Beogradu.

Uvek smo na raspolaganju da se pozabavimo vašom unutrašnjom dekoracijom i precizno izvedemo i postavimo bilo koju vrstu laminata.

Naš glavni cilj je da obezbedimo kvalitetnu uslugu postavljanja laminata i u skladu sa najvišim mogućim standardima.


Šta podrazumeva naša usluga postavljanja laminata?

Naše usluge postavljanja laminata pokrivaju mnoge vrste ugradnje kao što su:

  • Nivelisanje poda
  • Uklanjanje starog poda
  • Podno laminiranje
  • Ugradnja lajsni
  • Ugradnja okvira vrata

Zašto izabrati DekorativoM za postavljanje laminata?

Besplatna usluga merenja i saveta.

Naši majstori za postavljanje laminata imaju dovoljno znanja o postavljanju podova, i mogu vam dati savet o izboru vrste i boje laminata za pod koja će odgovarati vašem domu ili kancelariji. Iz našeg iskustva u postavljanju podova , znamo da većina ljudi želi jeftinije podove, ali ovo nije uvek najbolje.

Mi radimo besplatno merenje prostora koji nameravate da obložite i dajemo vam procenu koliko ćete potrošiti da biste dobili željenu završnu obradu poda.


Postupak postavljanja laminatnog poda

Laminatni pod, kao i svaka druga građevinska aktivnost, zahteva određenu pripremu pre nego što se uradi.

Prvo, laminat treba da se aklimatizuje na novo okruženje. Trebalo bi da ostavite laminat u prostoriji par sati ili dana da se prilagodi temperaturi i vlažnosti prostorije.

Sledeći korak je priprema poda na koji će se postaviti laminat.

Ako je površina na koju će se postaviti laminat neravna, rezultat ugradnje će biti nesavršen.

Ukoliko želite da spojevi laminata budu nevidljivi, naši majstori će ga postaviti u pravcu iz kojeg ulazi sunčeva svetlost u prostoriju. Takođe možemo da ugradimo jedan od najpopularnijih laminata — klik laminat.

Ova vrsta laminata ne zahteva lepljenje. Samo klikne daska na dasku da bi se proizvela prelepa šara, a završna obrada klik laminata je obično glatka.


CENOVNIK usluga postavljanja laminata pogledaj OVDE

Pozovite ili pišite da se dogovorimo.

Telefon: 062 870 52 10

E-mail: dekorativo.m@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama: FACEBOOK i INSTAGRAM

Categories: